Eeeelikäst ruokavalioni on nyt uusittu! Vaihdoin Oivariinin Mini Lättaan, ranskalaiset keitettyihin perunoihin, maidot ja jogurtit rasvattomiin vaihtoehtoihin. Karkkia annan itseni syödä lauantaisin, muulloin "nannani" on joko appelsiini,banaani tai mandariini ruokailun jälkeen. Miten ihmeessä ruokailun jälkeen tuleekin niin mieli makeaa?

Ostin purkkaa kaupasta, onkohan se sallittu uudessa vähärasvaisemmassa dieetissäni? Pussin mukaan 0 g rasvaa, joten luulisi ainakin olevan. Kuntoilun aloitan (näköjään) varovaisesti; tunnin kävelylenkki iltaisin ja pyörällä kouluun ja takaisin. Vesijumppaan ilmoittaudun heti, kun löydän uimapukuni. En ole käynyt kolmeen vuoteen uimassa joten se on pikkuisen hakusessa, mahtuukohan edes päälle mokoma.

Ah,niin! Pakko mainita mahtavasta päivästäni. Aloitin sen olemalla laiska,en mennyt aamutunneille kouluun. Raahauduttuani paikalle koitin saada pyöräni lukkoa kiinni. NAPS! Avain meni kahtia, jättäen puolet itsestään lukon sisään. Kuitenkaan se ei jäänyt lukkoon, vaan auki. Koko loppupäivän stressattuani, josko pyörääni ei enää olisi mihin sen jätin, pääsin sen kanssa turvallisesti kotiin. Uuden lukon lysti maksoi, en kuitenkaan löytänyt yhtä paksua kuin entinen lukko, joten toivon todella ettei kukaan imbesilli varas mene sahaamaan lukkoa kahtia.

 

Tänään tuli syötyä:

2 lasillista rasvatonta maitoa

3 ruisleipää makkaraviipaleella ja mini lättalla

kanawokkia ja riisiä+ vesilasillinen

1 trip-pillimehu

1 banaani

lihapullia ja makaronia

n. 6 purkkapalaa