Tässäpä sitä ollaan. Olen noudattanut suht kiltisti uutta ruokavaliotani, tosin kerran aikaistin karkkipäivääni sisareni vierailun ajaksi. Lenkillä olen käynyt ihaltavan tunnollisesti, ukkelin kanssa ja ilman ukkelia mp3-soittimen kanssa. Harmikseni huomasin, että olisin voinut jo testailla uutta askelmittariani joka vain makaa hyödyttömänä pöytälaatikossani. Siispä aion tänään ottaa sen lenkille mukaan.

En ole punninnut itseäni koko marraskuuna, olen vakaasti päättänyt punnita itseni vasta viimeinen päivä kuuta. Palautetta tuli sisareltani, kuulemma poskeni ja rintani ovat pienentyneet. Ja minä kun elättelin toivoa, että reiteni tai ahterini olisi pienentynyt. Eilen kävin lenkillä yksin kahdeksan aikoihin, ja Turku vaikutti todella autiolta ollakseen niin iso kaupunki. Onnekseni koko päivän kestänyt sade taukosi juuri lenkkini ajaksi ja jatkui kun pääsin kotiovesta sisälle. En ole vieläkään löytänyt uimapukuani, se on jossain minua piilossa tietäen ajatukseni mennä vesijumppaan. Onneksi hallilla on käytäntönä naisten ja miesten erillisvuorot eri päivinä, joten kehtaan mennä pullonvihreässä koko uikkarissani jumppailemaan.Aijjuu, kaivoin viime jouluna saamani tanssimaton sohvan alta ja hyppelin sillä puolisen tuntia saaden hien pintaan. Askeleet oli vähän hukassa kun viime kerrasta on ollut vähän aikaa. Ajattelin säännöllisesti alkaa hyppelemään sillä, kyllähän sekin tavallaan liikuntaa on, kun saa hien pintaan ja pulssin nousemaan.

Kohtasin uuden ongelman; kummityttöni täyttää kaksi vuotta 27 pv marraskuuta, enkä saa päähäni mitä hänelle hankkisin. Ehdoteltuani pätkälle kaikkea mahdollista nukesta kirjaan, vastaus oli aina "ei". Tosin hänellä ei tainnut olla hajuakaan, miksi kummitäti häntä jatkuvilla kysymyksillä häiritsi . Kaipa se joku leipomimssetti voisi olla tai jotain??Argh!

 

Tänään tuli syötyä:

2 lasia rasvatonta maitoa

1 rasvaton mansikka jogurtti

1 appelsiini

1 broilerin koipipala+ klöntti riisiä

1 lasillinen mehua

2 leipää kalkkunaleikkeleellä