Haa, olen vahvempi kuin luulinkaan! Tänään hoksasin,etten ole repsahtanut syömään hyvällisiä, vaikka hoikka ukkelini joka päivä jotain ostaa. Sipsejä, suklaakeksejä, kaiken näköistä nannaa ukkeli nautiskelee samalla kun itse kuorin banaania tai syön appelsiinia. Ei ole tullut mieli vaikka toinen on oikein sanonut että ota nyt ees yksi, yksi vaan. Voi kuinka toivon että minullakin olisi niin hyvät geenit, etten lihoisi vaikka söisin mitä hyvää. Tosin kolesteroli varmaan nousisi siinäkin tapauksessa.

Tämän päiväinen lenkki rajoittui vain puoleen tuntiin, koska ukkelin mielestä ilma oli ihan liian kylmä. Itselläni on vähän enemmän massaa niin minusta ilma ei ollut kuin vähän kirpaisa ja tuuli viileähkö, mutta suostuin palaamaan kotiin ennen kuin lähdöstä oli kulunut tunti. Mitäs sitä toista palelluttamaan,mutta ensi kerralla jos sama tapahtuu, jatkan yksinäni toiset puoli tuntia.

Koulusta jos mainitsen, vaihdan työssäharjoittelupaikkaa. Syynä on, että edellisestä harjoittelupaikasta soitettiin tarjoten mahdollisuutta palkalliseen harjoitteluun ja eihän opiskelija sellaisesta voi kieltäytyä! Muutenkin saa venyttää joka ainoaa penniä, jonka vain hyppysiinsä saa. Tämäkin laihdutukseni maksaa enemmän kuin normaali ruokavalioni, koska vaihtoehdot, joita nyt syön, ovat kalliimpia tuotteita(vain vähän tosin) niin kalliimmaksi käy kuin ennen.

En osaa yhtään sanoa, olenko hiukkaakaan laihtunut, toivossa on tosin hyvä elää. Punnitsen itseni vasta viimeinen päivä marraskuuta, tarvitsee tsempata siihen saakka.

 

Tänään tuli syötyä:

2 lasillista rasvatonta maitoa

2 palaa vaaleaa leipää vähärasvaisella leikkeleellä

1 banaani

1 appelsiini

1 broilerin koipipala

2 perunaa

1 lasillinen mehua