Tänään oli rankka päivä. En meinannut päästä ylös sängystä, kahdeksalta alkoi koulu. Myöhästyin tunnilta, onneksi vain vähän. Sain kahdesta kokeesta vain kakkosen, arvosteluasteikolla 1-3. Satoi, kun lähdin polkemaan koulusta kotiin.Kastuin. Ainoa hyvä juttu tässä päivässä oli, että kynteni ovat kasvaneet melko paljon siitä, kun kolme viikkoa sitten lakkasin pureskelemasta niitä. Sitä ennen olin pureskellut niitä kerhosta saakka, eli n. 17v.

Lenkille jaksoin mennä, ei yhtään lyönyt ajatus vastaan. Niinhän sitä sanotaan, että vähän aikaa kun lenkillä käy niin se muuttuu itselle pakolliseksi. On vaan pakko päästä ulos, satoi tai paistoi. Työharjoitteluni alkaa 30 pv, jatkuen helmikuun puoleen väliin. Saa nähdä, miltä kunnon työ maistuu opiskelun jälkeen. Ihan hyvällä mielellä odotan sen alkua.

Aijjuu, eilen teimme ukkelin kanssa todella lyhyen lenkin, kun ukkeli oli laiska. Askelmittari näytti 3500 askelta. Päivässähän pitäisi 10 000 askelta kävellä, eli tavoitteesta jäi reilusti alle. Mutta koulussa käveleminen ensimmäisen ja viidennen kerroksen välillä varmasti auttaa lisää askeleita, tosin en tiedä kuinka monta niitä siellä mahtoi tulla.

 

Tänään tuli syötyä:

2 lasia vettä

1 lasi mehua

1 rasvaton jogurtti

broilerin koipipala

perunamuusia

appelsiini